tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pääsiäisblixtit 2014 - tulokset

Pelipaikalle Centrian tiloihin Ylivieskaan saapui 8 pelaajaa. Turnauksessa pelattiin kaksi kierrosta. Tällä kertaa Riku Hietala oli vahvin pistemäärällä 12/14 ja kuittasi ykköspalkinnon 16 €.

Tulokset: 1) Riku Hietala 12, 2)  Timo Lauronen 10,  3) Heikki Yli-Olli 9, 4) Riku Rantanen 8½, 5) Jouko Lauronen 6, 6-7) Ari Kangas ja Vesa Korkiakoski 4½ ja 8) Kaarlo Jylhä-Ollila 1½ p.

Tälleen tänä vuonna, ensi vuonna enemmän pelaajia. ;-)

Shakkiareenalla on menossa henkilökohtaiset SM-kilpailut eri sarjoissa. Shakkiliitto on luonut omat kotivut SM-kilpailuille ja tässä on linkki sinne.

1 kommentti:

The kirjoitti...

Pelaajamäärän yksi selityshän voi olla pelipäivä.

Ensimmäinen pääsiäiskisa pelattiin 2007 tai 2008 ja pelaajia oli rapiat parikymmentä, Kajaanistakin autokunta. Näin muistelen (voin toki erehtyäkin).

Jo tuolloin tuli puheeksi, että se kisa kannattaa pitää ennemmin perjantaina kuin maanantaina. Joillakin kun saattaa olla tiistaina töitä ja maanantaina jo tekevät paluuta etelään. Perjantaina, miksei myös la ja su, kaikki sen sijaan ovat Pohjois-Pohjanmaalla ja mielellään lierahtavat karkuun vaimoa ja/tai sukua...

Noh, tämä ajatus ei ottanut tulta ja niin vain kisaa hierotaan vuodesta toiseen maanantaisin. Tällä kertaa kahdeksan pelaajan voimin...