lauantai 15. lokakuuta 2011

JSM 2011-2012 jatkuu

Eilen on SM-liigan pelattu ottelu OSS-JoeSk. Oulun pojat ts. nuoret sankarit, Aleksi ja Frans, voittivat pelinsä. Kun vielä Ylivieskan pitkä mies, Keijo Kononen, kyykytti vastustajaansa, en voi olla iloisempi.

OSS voitti siis 3-2, tappiot tulivat Dietmarin ja Osmon pöydillä. Molemmat ovat sisukkaita pelaajia, joten huomenna on paremmin.
Kunnia myös tasuripelaajille, heidän tehtävänsä oli estää vastustajien maalinteko. Ennalta ajatellen se tuntui jopa mahdottomalta.

Tulokset pöydittäin:
OSS - JoeSk    3-2
1. Emil Hermansson - Aleksander Dokutchaev ½-½
2. Roope Kiuttu - Dimitri Sklyarov ½-½
3. Osmo Kauppila - Y-M Jouhki 0-1
4. Frans Valli - Aarne Saastamoinen 1-0
5. Dietmar Vinke - Janne Tuononen  0-1
6. Aleksi Wallin - Timo Porrasmaa 1-0
7. Teemu Kilpi - Petri Jäntti ½-½
8. Keijo Kononen - Tuomo Sieviläinen 1-0

Tänään OSS:lla on ottelu TuTSia vastaan Oulussa, RaahLilla vieraspeli  Helsingissä 1. divisioonassa ja Shlaaksolla kotipeli Kokkolan Shakkikerhoa vastaan 2. divisioonassa.

Huomio kiinnittyy tietenkin SM-liigan peleihin. Huomenna OSS kohtaa Salon Shakkikerhon nimivahvan joukkueen. Mutta eihän ennenkään ole seloilla, eloilla tai titteleillä pelattu

OSS:lla on tähän mennessä 2 voittoa ja 1 tasapeli, joten lienee mahdollista OSS:n taistelu mitalisijoista. Toki tämä ja huominen päivä näyttävät, onko peräti liigamestaruus tulossa Pohjoiseen.

T. JL

Ei kommentteja: